Nieuws

Zeer geslaagde 2e editie Decorum Summer Fair

Zeer geslaagde 2e editie Decorum Summer Fair

 

Na het succes van vorig jaar vond op 14 juni voor de tweede keer de Decorum Summer Fair plaats. Het prachtige zomerse weer trok veel bezoekers naar deze snijbloemenbeurs bij Arcadia Chrysanten.


In een zomerse setting showden alle Decorum bloemenleden hun mooiste producten die zij onder het Decorum kwaliteitslabel bieden. Tijdens deze editie verzorgde Hanneke Frankema creatieve en inspirerende demonstraties. Hanneke is top floral designer en bekend uit de jury van Hollands Beste Bloemstylist. Zij maakte live mooie bloemstukken met de beste kwaliteit bloemen en planten uit het Decorum assortiment. De resultaten zijn prachtig geworden! 

 

 

Naast het bloemenassortiment werden dit jaar ook andere services die Decorum haar klanten biedt uitgelicht. Zo was een greep uit het (tuin)plantenassortiment te zien, toonden we het nieuwe retail bloemen- en plantenschap en vertelden we bezoekers meer over ons unieke logistieke systeem. Bij vertrek kregen alle bezoekers verse Decorum bloemen in de nieuwe Decorum bloemendraagtas mee.

Bedankt!
Graag bedanken we alle bezoekers voor hun tijd en interesse. Zij namen ook dit jaar echt de tijd om rond te kijken, zich te laten informeren en in gesprek te gaan met onze kwekers. Ook bedanken we Trefzeker voor wederom de goed verzorgde catering, Foto-Label, Nico Alsemgeest en Studio Stolze voor het vastleggen van het evenement en uiteraard Arcadia Chrysanten voor de prachtige locatie! We kijken zeer tevreden terug op deze beurs!

Bekijk hier alle foto’s van de Decorum Summer Fair! 
De Decorum Summer Fair is ook vastgelegd in een korte video. Klik op onderstaande afbeelding om de aftermovie te bekijken. 

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht