Nieuws

Uitbreiding Feel Green met Schlumbergera en Helleborus

Uitbreiding Feel Green met Schlumbergera en Helleborus

Vanaf vandaag zijn er extra producten toegevoegd aan het Feel Green assortiment. De Schlumbergera en Helleborus zijn de nieuwste toevoegingen aan het duurzame merk van Decorum.
 
Assortiment
De Schlumbergera van Hofland Flowering Plants wordt toegevoegd in de potmaten 9, 10,5 en 13. De Helleborus van Kwekerij Freek van der Velden is beschikbaar in potmaat 12. “Deze producten zijn mooie toevoegingen van het totale Feel Green aanbod. We merken dat Retailketens Feel Green beginnen te omarmen, daarom zijn toevoegingen van deze producten erg belangrijk. Via de webshop kan nu gefilterd worden op het marketingconcept Feel Green, hierdoor kan eenvoudiger duurzaam aanbod opgezocht worden” aldus Stef de Jong accountmanager van Decorum.
 
Niet alleen een duurzame verpakking
Decorum kwekers die Feel Green aanbieden voldoen aan hoge duurzaamheidseisen en streven naar een minimale Co2 footprint. Zij zijn Global of MPS-Gap én MPS-SQ gecertificeerd waardoor aan strenge eisen op het gebied van o.a. product traceerbaarheid, hygiëne en sociale aspecten wordt voldaan. Feel Green product is Product Proof gecertificeerd; een transparant proces m.b.t. de registratie van de juiste (biologische) gewasbescherming. Naast het duurzame product zijn de verpakking en het etiket gemaakt van afbreekbare en hernieuwbare materialen en wordt de hoeveelheid plastic geminimaliseerd. Alle Feel Green producten worden geleverd in een kartonnen tray of een tray van gerecycled materiaal.
 
FSI
Als lid van het Floriculture Sustainable Initiative staat duurzaamheid hoog op de agenda van Decorum. De coöperatie heeft als ambitie om al haar leden minimaal MPS of Global GAP te laten certificeren en daarnaast ook een sociaal certificaat zoals MPS SQ te laten behalen.
 
WWW.DECORUM-FEELGREEN.COM

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht