Nieuws

Together2Grow treedt toe tot Decorum

Together2Grow treedt toe tot Decorum

Together2Grow wordt lid van Decorum

Decorum is zeer blij Together2Grow als lid te verwelkomen. Met de toetreding van Together2Grow verwelkomen we een nieuw product, de alstroemeria, in het Decorum assortiment.
Together2Grow biedt een zeer ruim assortiment alstroemeria’s van kwalitatief hoogwaardige rassen. Met een oppervlakte van totaal 7,6 hectare telen zij jaarlijks 30 miljoen stelen. Dankzij nauwe samenwerking met veredelaars introduceert Together2Grow regelmatig nieuwe rassen, die exclusief bij hen verkrijgbaar zijn. Alle rassen zijn jaarrond en in zeer constante kwaliteit leverbaar.
Uit onze gesprekken bleek al snel dat Together2Grow en Decorum een goede match zijn, vanwege de focus op hoogwaardige kwaliteit en de focus op samenwerking.

Vanaf 1 oktober is het prachtige alstroemeria assortiment via de Decorum webshop en dealers verkrijgbaar.

      

Het assortiment groeit
Het Decorum Flowers assortiment wordt steeds uitgebreider. Werd in 2013 gestart met zes kwekers, is de club inmiddels uitgegroeid tot twintig kwekers. Alle kwekers worden zorgvuldig geselecteerd, omdat Decorum de allerbeste kwaliteit wil bieden. Decorum blijft zoeken naar samenwerkende kwaliteitskwekers om een nog aantrekkelijker assortiment te bieden binnen de vakhandel.

Nieuwe merk identiteit
Vanaf 1 januari 2017 worden alle Decorum producten in een nieuwe merk uitstraling op de markt gebracht. De lancering van deze nieuwe merk uitstraling vindt plaats tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair in november.

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht