Nieuws

Terugblik Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer 2017

Terugblik Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer 2017

 

Van 8 tot en met 10 november vond de Royal FloraHolland Trade Fair plaats. Voor Decorum is dit één van de belangrijkste sierteeltbeurzen van het jaar. Tijdens deze beurs presenteerden wij voor het eerst onze nieuwe beursstand, ontworpen door Heleen Valstar.

Introductie nieuwe stand
Op de eerste beursochtend presenteerden wij tijdens een gezamenlijk ontbijt de splinternieuwe Decorum stand aan de leden. Ralph Koopman, directeur van Decorum, trapte de beurs af met een speech waarna Heleen Valstar, ontwerper van de nieuwe stand, het woord nam en de totstandkoming van de nieuwe stand aan onze leden toelichtte.

In een compactere stand dan voorgaande jaren ontdekten bezoekers het ruime aanbod van Decorum producten en diensten. Naast de mooiste producten, noviteiten en bijzondere concepten presenteerden we een compleet retail schap in de uitstraling van ons nieuwe COZY kerstconcept en lieten we het nieuwe Decorum tuincentrumconcept zien. Bekijk onderstaande video voor een korte impressie van de beurs.  

  

De Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer 2017 is goed bezocht, met alleen al op de eerste dag van de driedaagse beurs een recordaantal van ruim 6000 bezoekers. We kijken terug op een succesvolle beurs. Veel dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan onze beursdeelname, met in het bijzonder Heleen Valstar, Foto-Label voor de foto’s en de Decorumleden voor de prachtige producten! 

Klik op onderstaande afbeelding voor alle foto's (door Foto-Label) van de Royal Floraholland Trade Fair Aalsmeer 2017:

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht