Nieuws

Ter Laak Collections | Natuurlijk assortiment van Ter Laak

Ter Laak Collections | Natuurlijk assortiment van Ter Laak

Ter Laak Orchids heeft haar assortiment op natuurlijke wijze nieuw leven ingeblazen. Vanaf heden worden alle producten van de kweker herkenbaar in de markt gezet onder twaalf verschillende productlijnen, de zogenoemde Ter Laak Collections. Deze collecties worden gekenmerkt door hun unieke eigenschappen en natuurlijke benaming. Respect voor de mens en zijn omgeving zit immers in het karakter van de kweker! Elke maand introduceert Ter Laak Orchids samen met Decorum een collectie.

Februari | Forest Orchids Collection
Maak in de maand februari kennis met Forest Orchids, de standaard collectie Multi-flora met potmaat 12. Met een lengte van 45-55 cm en 22+ knoppen zijn deze typen niet nieuw, maar hebben zij een herkenbare plek gekregen in het assortiment. De Forest Orchids kunnen zowel op soort als gemixt besteld worden.

  

Binnen de Forest Orchids Collection zijn diverse soorten beschikbaar, waaronder Perceval (l) en Vienna (r). Benieuwd naar het volledige Forest-aanbod of wil je producten bestellen? Ga naar FX óf neem contact op met het Multi-flora verkoopteam van Ter Laak Orchids via:
T: 0174 220 003
E: multisales@orchidee.nl

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht