Nieuws

Ted Van der Gulik VOF wordt lid van Decorum

Ted Van der Gulik VOF wordt lid van Decorum

Wij zijn trots te vermelden dat we Ted van der Gulik V.O.F. mogen verwelkomen als nieuw Decorum lid. Met de toetreding van Van der Gulik breiden we het tulpenassortiment van Decorum uit met exclusieve soorten naast het huidige assortiment van Borst Bloembollen.Ted van der Gulik is een familiebedrijf dat inmiddels 50 jaar bestaat. De kwekerij en broeierij zijn toentertijd opgericht door Henk van der Gulik, de oom van de huidige eigenaar. Sinds die periode is het bedrijf uitgegroeid tot 18 hectare buitenteelt, waar Patrick van der Gulik intussen mede-eigenaar van is.
 
V.l.n.r. Ted van der Gulik en Patrick van der Gulik

De focus van de familie Van der Gulik ligt op hoogwaardige kwaliteit en continue vernieuwing in het assortiment. Dit realiseert Van der Gulik onder andere door deelname aan de vereniging Mellflower, die zich richt op het testen en in de markt zetten van nieuwe soorten tulpen. Door deze samenwerking tussen zes bedrijven, beschikt van der Gulik continu over de nieuwste soorten. Van der Gulik is een relatief klein bedrijf waarin elke tulp ‘een rugnummer’ krijgt; iedere tulp krijgt de aandacht die hij verdient en nodig heeft. Vanaf het poten van de bollen in het land tot het afbroeien van de bloemen, Patrick en Ted houden al hun ‘spelers’ nauwlettend in de gaten.

Nieuw bloemenpapier!
Vanaf half december start het nieuwe tulpenseizoen en levert ook Ted van der Gulik zijn bloemen in het nieuwe Decorum bloemenpapier. Borst Bloembollen en Straathof Flowers beginnen al iets eerder. Vanaf half november zijn de tulpen- en hyacinten van deze Decorum kwekers namelijk al verkrijgbaar in Decorum groen! 


Het nieuwe Decorum bloemenpapier met hyacinten van Straathof Flowers

Het assortiment groeit
Het Decorum Flowers assortiment breidt steeds verder uit. Werd in 2013 gestart met zes kwekers, is de club inmiddels uitgegroeid tot ruim twintig kwekers. Alle kwekers worden zorgvuldig geselecteerd, omdat Decorum de allerbeste kwaliteit wil bieden. Decorum blijft zoeken naar samenwerkende kwaliteitskwekers om een nog aantrekkelijker assortiment te bieden binnen de vakhandel. 

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht