Nieuws

Russische Floral Designers bezoeken kwekers van Decorum

Russische Floral Designers bezoeken kwekers van Decorum

Vrijdag 26 april bezochten 19 Russische top Floral Designers, waaronder Andrew Filonenko, diverse kwekers van Decorum. Ze zijn hier om kennis te maken met de Nederlandse sierteeltsector. De groep was zeer onder de indruk van de kwaliteit van de Decorum producten. Deze inspiratietour is bedoeld om nader kennis met elkaar te maken en de bloemisten vanaf de bron te informeren.

De Russische delegatie bezocht Arcadia Chrysanten, Orchios, Montana Lisianthus en Moerman Lilium. Naast een kijkje in de kas, is er ook veel nuttige informatie over-en-weer gedeeld. Medeorganisatrice Warja Abrosimova van Dekker Chrysanten kon een belangrijke rol spelen, door de informatie van onze kwekers goed over te brengen in het Russisch en vice versa.

Aansluitend heeft Decorum een heerlijke lunch en een Masterclass georganiseerd in het World Horti Center. De Masterclass werd gegeven door Art Director van 7 Flowers, Olga Sharova. Hiervoor werd een mooi assortiment Decorum producten gebruikt. De pay off van Decorum ‘Feel the quality’ kunnen de bloemisten zodoende letterlijk ervaren.

De bezoeken aan de kwekers is georganiseerd in navolging van de bloemistenshow bij 7 Flowers in het najaar van 2018. 

                                             

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht