Nieuws

Ontdek de River Orchids van Ter Laak Orchids

Ontdek de River Orchids van Ter Laak Orchids

Elke maand zetten we in samenwerking met Ter Laak Orchids een nieuwe Phalaenopsiscollectie in de spotlights. Deze maand is het de beurt aan de River Orchids, oftewel de standaard Ter Laak collectie Midi-flora potmaat 12. Laak betekent rivier, en daar heeft deze collectie zijn naam aan te danken. Net als een rivier is Ter Laak constant in beweging en worden zij niet door grenzen beperkt.


Met een bloem groter dan 9cm zijn deze typen Phalaenopsis niet nieuw, maar hebben zij een herkenbare plek gekregen in het Ter Laak assortiment. De River Orchids zijn beschikbaar in lengte 60-70cm met 16 of meer bloemen en in de lengte 75-80cm met 18 of meer bloemen. Deze kunnen zowel op kleur als gemixt besteld worden. 

 

Links: Joyride 2-tak River. Rechts: Sacremento 2-tak River

Ter Laak Orchids heeft haar assortiment op natuurlijke wijze nieuw leven ingeblazen. Vanaf heden worden alle producten van Ter Laak Orchids herkenbaar in de markt gezet onder twaalf verschillende productlijnen, de zogenoemde Ter Laak Collections. Deze collecties worden gekenmerkt door hun unieke eigenschappen en natuurlijke benaming. Respect voor de mens en zijn omgeving zit immers in het karakter!

Vragen over River Orchids of wilt u bestellen? Neem dan contact op met het Ter Laak verkoopteam via 0174 870 100 of sales@orchidee.nl.

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht