Nieuws

Molenaar Agriculture treedt toe tot Decorum

Molenaar Agriculture treedt toe tot Decorum

Molenaar Agriculture wordt lid van Decorum

Decorum is zeer blij Molenaar Agriculture als lid te verwelkomen. Met de toetreding van Molenaar Agriculture breiden we het Decorum assortiment uit met de snijvariant van de pioenroos en de allium. Molenaar Agriculture is het familiebedrijf van Dennis en Niels Molenaar die al 20 jaar in het vak zitten. Zij zijn gespecialiseerd in pioenrozen en allium’s en richten zich op zowel de bloem, het stek en de bollen. Op 20 hectare produceren zij een breed assortiment pioenrozen. Deze worden onder andere geteeld in Hensbroek, Brabant en Frankrijk.

Al snel bleken de snijbloemen van Molenaar Agriculture een goede toevoeging aan het Decorum assortiment. Met de toevoeging van het brede assortiment pioenrozen van Molenaar Agriculture biedt Decorum, naast de tuinplant variant, een groot assortiment aan pioenrozen aan haar klanten. Vanaf mei 2017 zijn de pioenrozen en allium’s van Molenaar Argiculture onder het Decorum label verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie over het bedrijf op de website van Molenaar Agriculture.

    

Het assortiment groeit
Het Decorum Flowers assortiment breidt steeds verder uit. Werd in 2013 gestart met zes kwekers, is de club inmiddels uitgegroeid tot ruim twintig kwekers. Alle kwekers worden zorgvuldig geselecteerd, omdat Decorum de allerbeste kwaliteit wil bieden. Decorum blijft zoeken naar samenwerkende kwaliteitskwekers om een nog aantrekkelijker assortiment te bieden binnen de vakhandel.

Nieuwe merk identiteit
Vanaf 15 januari 2017 worden alle Decorum planten en bloemen in een nieuwe, eenduidige merk uitstraling op de markt gebracht.

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht