Nieuws

Kwekers en kopers vallen in de prijzen

Kwekers en kopers vallen in de prijzen

Kwekers en kopers vallen in de prijzen
Donderdag 17 januari vond de nieuwjaarsreceptie plaats van telersvereniging Decorum.
Zoals ieder jaar reikt Decorum prijzen voor de beste kweker en beste koper van het jaar uit, in de categorie bloemen en planten. 

“Deze awards zijn voor Decorum erg waardevol. Wij vragen aan onze klanten om kwekers te beoordelen op zaken als kwaliteit en service. En aan onze klanten vragen wij de leden te beoordelen op dezelfde punten. Daardoor groeien we als ondernemers maar groeien we ook naar elkaar toe. We leren van elkaar en de waarde daarvan is enorm.” aldus John Grootscholten, voorzitter van Decorum.
De kwekers die het beste uit de bus kwamen zijn Arcadia Chrysanten en Ter Laak Orchids. Zij worden geroemd vanwege het goede contact met de klanten en het ruime assortiment dat ze bieden. De beste exporteur voor bloemen was Enigma “Enigma vertegenwoordigd het hele merk zonder uitzondering”. En voor planten was OZ planten de winnaar van de 1e prijs “Onze nummer één ambassadeur in samenwerking, meedenken en het bezoeken van onze kwekerijen”. Er is voor iedere categorie een nummer 1, 2 en 3 gekozen, onderstaand een weergave van alle prijswinnaars!

Bloemenkopers
Nummer 1: Enigma
Nummer 2: J van Vliet
Nummer 3: Hamifleurs

Bloemenkwekers
Nummer 1: Arcadia
Nummer 2: Moerman
Nummer 3: Borst

Plantenkopers
Nummer 1: OZ Planten
Nummer 2: Salomo / Landgard NL
Nummer 3: Hamiplant

Plantenkwekers
Nummer 1: Ter Laak Orchids
Nummer 2: H.L. Hogervorst
Nummer 3: J&P ten Have

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht