Nieuws

Kwekerij Veco treedt toe tot Decorum

Kwekerij Veco treedt toe tot Decorum


Decorum is zeer blij Kwekerij Veco als lid te verwelkomen. Met de toetreding van Kwekerij Veco breiden we het Decorum assortiment uit met de snijvariant van de iris.Kwekerij Veco is het bedrijf van Erik en Peet Veenman. Op een bedrijfsvlakte van ruim 1,8 hectare produceren zij een breed assortiment irissen die van eind december tot en met september beschikbaar zijn. Deze worden onder andere geteeld in Nederland (Maasdijk) en in Portugal. Op de kwekerij in Portugal wordt een exclusief assortiment in een zware kwaliteit geteeld. 

  

  
Foto's van de locatie in Portugal

De snijbloemen van Kwekerij Veco zijn een goede aanvulling aan het Decorum assortiment. Het streven van Kwekerij Veco om in de toekomst continu te blijven vernieuwen en verbeteren sluit goed aan bij de doelen van Decorum. Met de toevoeging van het assortiment irissen van Kwekerij Veco biedt Decorum, naast de bol-op-pot iris van HL Hogervorst, ook de snijvariant aan haar klanten aan. Vanaf januari 2018 zijn de irissen van Kwekerij Veco onder het Decorum label beschikbaar.

Het assortiment groeit
Het Decorum Flowers assortiment breidt steeds verder uit. Werd in 2013 gestart met zes kwekers, is de club inmiddels uitgegroeid tot ruim twintig kwekers. Alle kwekers worden zorgvuldig geselecteerd, omdat Decorum de allerbeste kwaliteit wil bieden. Decorum blijft zoeken naar samenwerkende kwaliteitskwekers om een nog aantrekkelijker assortiment te bieden binnen de vakhandel.

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht