Nieuws

Een geslaagde wedstrijd tijdens de Decorum Kwekersdag!

Een geslaagde wedstrijd tijdens de Decorum Kwekersdag!

Op donderdag 28 september werkten leden én medewerkers van Decorum aan het gezamenlijke clubgevoel tijdens de Decorum Kwekersdag 2017. Het thema van de dag was ‘voetballend ondernemen’ en dit was in het gehele programma terug te vinden!

Vanaf Honselersdijk vertrokken we gezamenlijk richting De Kuip in Rotterdam, waar de Decorum Kwekersdag plaatsvond. In de twee bussen, waarvan één de spelersbus van Feyenoord, startte het programma meteen met verschillende rondes met speeddates. Met vragen zoals waar ben je trots op?, wat maakt je boos? en wat is je droom? leerden we elkaar beter kennen. 

  

In De Kuip werden we ontvangen in het Perscentrum, waar Decorum voorzitter John Grootscholten iedereen van harte welkom heette en de wedstrijdbespreking voor zijn rekening nam. In de eerste helft gaf Benno Schildkamp een gastlezing over de visie ‘Voetballend Ondernemen’, naar zijn gelijknamige boek. Binnen deze visie staat het sportief motiveren en waarderen van medewerkers centraal. Dankzij deze visie is zijn bedrijf Food Connect bekroond met de award ‘Het slimste bedrijf van Nederland 2012’ en won hij in 2015 de 1e prijs ‘Goede Praktijken Competitie 2014’ door het ministerie van Sociale Zaken.

   

Decorum directeur Ralph Koopman trapte de tweede helft van het programma af met de primeur van de gloednieuwe Decorum film. In deze korte corporate video vertellen vier trotse Decorum kwekers over de kwaliteit, duurzaamheid en houdbaarheid van Decorum producten, maar ook over de liefde die zij in hun producten steken.  

Bekijk hier de film:

  

Het programma vervolgde met een aantal stellingen over de organisatie naar aanleiding van de Decorum film. Het plenaire deel werd afgesloten met een presentatie over duurzaamheid en kwaliteit binnen de vereniging door directeur Ralph Koopman en voorzitter John Grootscholten. De derde helft kon op deze dag uiteraard niet ontbreken. Deze bestond uit een rondleiding door het stadion van Feyenoord, waarna we de dag afsloten met een hapje en een drankje.

  

Decorum organiseert regelmatig interactieve ledenbijeenkomsten om de ledenbetrokkenheid te verhogen en kennis te delen. Graag bedanken we gastspreker Benno Schildkamp, de locatie De Kuip en organisator Gertjan Sosef voor deze inspirerende Decorum Kwekersdag! 

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht