Nieuws

Een geslaagde Decorum Summer Fair!

Een geslaagde Decorum Summer Fair!

Op 15 juni was het dan zover: de eerste Decorum Summer Fair!
Al jaren organiseren we 1 à 2 keer per jaar een planten 'huisbeurs' bij één van onze planten kwekers. Hoog tijd om dit eens met onze bloemen kwekers te organiseren!
Inmiddels zijn er twintig snijbloemen kwekers bij Decorum aangesloten en we zijn erg trots op hen en de premium kwaliteit producten die zij onder het Decorum label bieden.
En dat willen we laten zien! Op het nieuwe bedrijf van Arcadia Chrysanten in De Lier werd een zomerse sfeer gecreëerd; een foodtruck met hapjes en drankjes, zomerse muziek en uiteraard overal bloemen!

De twintig bloemen leden van Decorum presenteerden hun producten op een mooie stand module. De bloemen waren prachtig gearrangeerd door Karin en Marja van Pure Flower. Zij waren de hele dag aanwezig om Decorum bloemen stijlvol bij elkaar te binden. Elke bezoeker kreeg verse Decorum bloemen mee!

Bedankt!
We kijken zeer tevreden terug op dit evenement. De bezoekers namen echt de tijd om rond te kijken en in gesprek te gaan met onze kwekers.
Wij bedanken alle bezoekers voor hun tijd en interesse. Ook bedanken wij Trefzeker voor de goed verzorgde catering, Pure Flower voor de mooie arrangementen, Foto-Label voor de prachtige foto's en uiteraard Arcadia Chrysanten voor de prachtige locatie!

  

  

Bekijk hier alle foto's!  

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht