Nieuws

Duitse kweker wordt lid van Decorum

Duitse kweker wordt lid van Decorum

Duitse kweker wordt lid van Decorum


Vanaf 1 september zal een nieuw lid toetreden tot telersvereniging Decorum, namelijk Eurofleurs-Elbers uit het Duitse Kevelaer. Deze kweker is gespecialiseerd in het kweken van Calluna en Erica gracilis. Eurofleurs–Elbers is net begonnen met het afleveren van deze populaire najaarsproducten en heeft direct de allerbeste kwaliteit beschikbaar onder het merk Decorum.
 
Op een oppervlakte van 40 ha in open lucht en 2,2 ha onder glas worden de Calluna en Erica in diverse potmaten gekweekt. Eigenaresse Ann Elbers: “Ik kwam in de markt veel Decorum producten tegen, dit wekte mijn interesse aangezien ik mijn producten graag onder een bekend merk wil gaan verkopen. Daarnaast denk ik dat samenwerking met andere kwekers mij alleen maar verder kan helpen in mijn ondernemerschap.”
 
Alle kwekers worden zorgvuldig geselecteerd, omdat Decorum de allerbeste kwaliteit wil bieden. Voor het eerst sinds het 20-jarig bestaan van de telersvereniging, kiest een buitenlandse partij voor lidmaatschap van Decorum. Met het toetreden van Eurofleurs-Elbers wil Decorum meer aandacht vestigen op tuinplanten. Decorum blijft zoeken naar samenwerkende kwaliteitskwekers om een nog aantrekkelijker assortiment te bieden binnen de vakhandel.
 
Contact
EUROFLEURS - Elbers GmbH & Co KG
Ottersweg 6
D-47624 Kevelaer
 
Contactpersoon: Ann Elbers
Telefoon: 0049 (0) 2832 - 5000 – 1
Mobiel: 0049 (0) 1738-6214-34
E-mail: ann.elbers@eurofleurs.de

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht