Nieuws

Decorum werkt samen met DJ Sam Feldt

DJ Sam Feldt organiseert zaterdag 19 oktober een bijzonder nieuw concept tijdens het Amsterdam Dance Event, Heartfeldt Neon Jungle. Dit evenement zal de eerste CO2-neutrale fundraiser-party tijdens ADE ooit worden, waarbij alle opbrengsten ten goede komen aan de Heartfeldt Foundation. Vorige week kregen +/- 50 influencers een uitnodiging met een Areca van Feel Green binnen voor het feest.

Sam Feldt: "Ik was op zoek naar ludieke uitnodiging om het feest onder de aandacht te brengen, hoe kan dit nu beter dan met een duurzame groene plant? Zo kwamen we in contact met Decorum die met haar Feel Green assortiment een range duurzame planten aanbiedt. De Areca van JoGrow past perfect bij het thema van het feest en dus is deze plant afgelopen week naar de +/- 50 influencers verstuurd. De aandacht op social media voor het evenement was niet te missen, ik ben blij dat dit project samen met Decorum tot een groot succes heeft geleid".

Met dit speciale event wordt geld ingezameld voor Sam's eigen Heartfeldt Foundation een non-profit organisatie die mensen informeert en inspireert om een milieubewuste levensstijl en duurzame toekomst voor iedereen mogelijk te maken. Met de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties en het Give / Do / Inspire / Empower model als rode draad draagt de Heartfeldt Foundation bij aan het creëren van een duurzamere planeet.

Het event duurt van 21:00 tot 05:00 uur, waarbij Sam vergezeld wordt door artiesten als Fedde le Grand en Sander Kleinenberg. De organisatie heeft als doel om volledig CO2 neutraal te zijn, waarbij de CO2-voetafdruk van zowel de artiesten, leveranciers als de fans gecompenseerd zal worden met het geld wat wordt ingezameld. Daarnaast is single-use plastic niet toegestaan en wordt er met een decor partij gewerkt die de elementen daarna gaat gebruiken voor Re-Use en Re-Cycle.

Stef de Jong Decorum: "Toen we werden benaderd om samen te werken met Sam Feldt is er geen moment getwijfeld, we dragen de duurzame initiatieven als de Heartfeldt Foundation een warm hart toe. Heel gaaf om onze duurzame planten onder een groot publiek onder de aandacht te brengen." 

Kwekers die Feel Green aanbieden voldoen aan hoge duurzaamheidseisen en streven naar een minimale Co2 footprint. Zij zijn Global of MPS-Gap én MPS-SQ gecertificeerd waardoor aan strenge eisen op het gebied van o.a. product traceerbaarheid, hygiëne en sociale aspecten wordt voldaan. Feel Green product is Product Proof gecertificeerd; een transparant proces m.b.t. de registratie van de juiste (biologische) gewasbescherming. Naast het duurzame product zijn de verpakking en het etiket gemaakt van afbreekbare en hernieuwbare materialen en wordt de hoeveelheid plastic geminimaliseerd. Alle Feel Green producten worden geleverd in een kartonnen tray of een tray van gerecycled materiaal.

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht