Nieuws

Decorum verhuist naar World Horti Center

Decorum verhuist naar World Horti Center


In januari nemen wij onze intrek in het World Horti Center in Naaldwijk. Woensdag tekende John Grootscholten, bestuursvoorzitter van Decorum, de participatieovereenkomst. Met een ruimte van 400 m² is Decorum de grootste participant op de Food & Flowers afdeling van het innovatieve centrum. De 15 medewerkers van Decorum krijgen een werkplek en bovendien is een assortiment van de producten van onze leden in een permanente presentatie aanwezig. 'World Horti Center is hét internationale innovatiecentrum van de tuinbouw, the place to be, daar hoort Decorum bij', legt John Grootscholten uit. 

Decorum bundelt de krachten van ruim zestig speciaal geselecteerde planten- en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Het World Horti Center is hét actuele kennis- & innovatiecentrum van de internationale glastuinbouw. Met de diensten op het gebied van innovatie, onderwijs en onderzoek wil ook Decorum samen verbinden, creëren, inspireren en innoveren.

V.l.n.r.: Mark Zwinkels (projectmanager Food & Flowers WHC) en John Grootscholten

Het centrum ontvangt jaarlijks ruim 25.000 vakbezoekers vanuit de hele wereld. World Horti Center levert een bijdrage aan de verbetering van het welzijn en welbevinden van mensen, door oplossingen te bieden voor maatschappelijke vraagstukken op het gebied van waterkwaliteit, voedselvoorziening, voedselveiligheid en duurzaamheid. De officiële opening vindt 7 maart 2018 plaats.

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht