Nieuws

Decorum stelt Collectieve Glasbank beschikbaar voor getroffen Westlandse kwekers na windhoos

Decorum stelt Collectieve Glasbank beschikbaar voor getroffen Westlandse kwekers na windhoos

Donderdagmiddag trof een windhoos een deel van het Westland en heeft hierbij veel schade aangericht aan huizen en tuinbouwbedrijven. Helaas zijn er ook twee Decorum kwekers getroffen door de windhoos. Voor haar leden en de andere getroffen kwekers stelt Decorum haar Collectieve Glasbank beschikbaar.


Decorumleden hebben met elkaar de Collectieve Decorum Glasbank opgericht om elkaar binnen de coörporatie zo goed mogelijk te kunnen helpen in dit soort noodsituaties. In samenwerking met de LTO Rampendienst stelt Decorum deze collectieve glasbank nu ook open voor de kwekers die getroffen zijn door de windhoos en geen lid zijn van Decorum. LTO verzorgt de inventarisatie van de schade en vervolgens de coördinatie en verdeling van het glas uit de glasbank.

Door de glasbank open te stellen hoopt Decorum alle getroffen kwekers een hart onder de riem te steken en bij te dragen aan een snelle heropstart van de productie. Decorum wenst alle getroffen kwekers veel sterkte toe en hoopt dat zij hun productie op korte termijn kunnen hervatten.

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht