Nieuws

Decorum start met Service Engine van Royal Brinkman

Decorum start met Service Engine van Royal Brinkman

Afgelopen maart lanceerde Royal Brinkman een nieuw product: de Service Engine tool. Vanwege de nauwe samenwerking tussen Decorum en Royal Brinkman werd er met een exclusieve pilot gestart bij een aantal Decorum leden, waaronder Sion Orchids en Duijn-Hove. Deze pilot is succesvol verlopen en de tool wordt nu geïmplementeerd bij alle Decorum planten- en bloemenleden. De circa 15 Decorum leden die inmiddels gestart zijn met de tool zijn hier erg enthousiast over.

Service Engine Tool
De tool is door Royal Brinkman ontwikkeld om bedrijfszekerheid te vergroten. In de tuinbouwsector worden immers steeds meer eisen gesteld aan prestaties van medewerkers en systemen. Overzicht houden van alle service- en onderhoudswerkzaamheden die storingen, stilstand en productieverlies voorkomen is dagelijks een uitdaging. De Service Engine tool biedt hiervoor de oplossing. De tool functioneert namelijk als real-time takenmanager en geeft inzicht om alle service-en onderhoudswerkzaamheden te beheren en coördineren. Bijkomend voordeel is dat op deze manier ondernemers altijd geïnformeerd zijn over verplichtingen vanuit wetgeving, verzekering en goed ondernemerschap.

Decorum en Royal Brinkman
Decorum heeft een werkgroep Inkoop waarbij interessante en stabiele contracten worden afgesloten met diverse leveranciers, waar de leden binnen de coöperatie hun voordeel mee kunnen doen. In 2014 heeft Decorum een onderhoudsovereenkomst met Royal Brinkman afgesloten. Hieruit is een nauwe samenwerking ontstaan, waarbij Decorum en Royal Brinkman als partners samenwerken voor slimme oplossingen, zoals de Service Engine Tool. Meer weten over deze tool? Neem dan contact op met Stef de Jong van Royal Brinkman. 

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht