Nieuws

Decorum planten bij Van Waay & Soetekouw

Decorum planten bij Van Waay & Soetekouw

Op 1 en 2 april organiseert woonwinkel en ontwerpbureau Van Waay en Soetekouw het Spring Event in hun monumentale pand 'Het Boterhuis' in Delft. Tijdens het evenement wordt een viertal interieurtrends uitgelicht: zitmeubelen, keukens, interieurparfums en planten.

In samenwerking met Van Waay & Soetekouw stelde kwaliteitslabel Decorum een collectie samen met de allerbeste groene planten, rechtstreeks uit de kassen van onze gepassioneerde kwekers. Planten maken een comeback in het moderne interieur en Van Waay & Soetekouw is een van de eerste die haar klanten hiermee prikkelt. Tijdens het spring Event staan de Decorum planten op speelse wijze in de toonzalen van Van Waay en Soetekouw gepresenteerd.  

    

Van Waay en Soetekouw is een woonwinkel annex bureau voor interieurarchitectuur en is een waar begrip in Delft en omstreken. Gevestigd in het monumentaal pand ‘Het Boterhuis’ met verschillende toonzalen bezoekt een breed publiek de winkel; van consumenten die een nieuw interieur wensen tot dagjesmensen en toeristen die op zoek zijn naar bijzondere accessoires. Decorum wil zich steeds meer richting de consument bewegen. De samenwerking met van Waay en Soetekouw sluit hier naadloos op aan en dit evenement is een prachtige kans om meer te weten te komen over de doelgroep.

Benieuwd naar hoe groene planten combineren met Italiaans interieurdesign? Wees welkom op zaterdag 1 en zondag 2 april bij Van Waay en Soetekouw, Markt 17 te Delft!

Lees hier meer over het evenement.

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht