Nieuws

Decorum partner van BGI Duitsland

Decorum partner van BGI Duitsland

 

Foto: Robin van der Knaap (links) en Norbert Engler, Vorstandsvorsitzender van BGI.Decorum is partner geworden van BGI Duitsland. De telersvereniging heeft de ambitie om zoveel mogelijk consumenten te laten genieten van de allermooiste bloemen en planten. Duitsland is hierbij een belangrijke markt voor de aangesloten bloemen- en plantenleden van Decorum. Door de samenwerking met het Verband des Deutschen Blumen- Groß- und Importhandels (BGI) maakt Decorum de toegang tot haar unieke assortiment nog makkelijker.

Beide partijen zien voordelen in het delen van kennis om het assortiment door de hele keten heen zo goed mogelijk op de vraag af te stemmen. Ook het thema logistiek staat op de agenda's van beide partijen. "Wij geloven in samenwerking door de hele keten heen. Ieder heeft zijn specialisme en voegt waarde toe. Zo ook de groothandels aangesloten bij BGI in Duitsland. Samen met de groothandels kunnen we de kopers van onze sierteeltproducten nog beter bedienen”, vertelt Robin van der Knaap, werkzaam bij Decorum lid Together2Grow.

BGI-Vorstandsvorsitzender Norbert Engler is blij met de samenwerking. “Wij zijn verheugd Decorum als partner van BGI te verwelkomen. Met de kwaliteit- en merkenstrategie van Decorum kan de vereniging onze leden ondersteunen. Het brede productaanbod van de kwekers van Decorum geeft ons de kans om de klanttevredenheid bij de groothandels verder te laten stijgen.”

BGI is de koepelorganisatie van Duitse groothandelaren en importeurs in sierteeltproducten. De brancheorganisatie zet zich in voor de belangen van sierteeltpartijen op de Duitse markt en heeft geen winstoogmerk. BGI heeft als doel de sector optimaal te laten functioneren in de Bondsrepubliek.

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht