Nieuws

Decorum opent nieuw kantoor in World Horti Center

Decorum opent nieuw kantoor in World Horti Center

 

Op woensdag 14 maart jl. opende Decorum haar nieuwe kantoor in het World Horti Center (WHC). Dit gebeurde samen met haar 60 leden en medewerkers.


Planten lid van het eerste uur Goos Hofland van Hofland Flowering Plants en het laatst aangetreden lid Erik Veenman van Kwekerij Veco verrichtten samen met Decorumvoorzitter John Grootscholten de opening. Decorum neemt hiermee een schitterende plek in gebruik in stijl van het merk Decorum: kwalitatief, innovatief, duurzaam en vol passie. 

 
Opening door Erik Veenman, John Grootscholten en Goos Hofland samen met alle leden en medewerkers

Telersvereniging Decorum bestaat uit 38 plantentelers en 22 bloementelers die gezamenlijk een breed assortiment bloemen en planten van topkwaliteit onder één merk in de markt zetten. Dit is uniek in de tuinbouwsector. Naast het nieuwe kantoor opent Decorum ook haar nieuwe presentatieruimte in het WHC. Vorig jaar introduceerde Decorum een compleet nieuwe merkuitstraling. In de presentatieruimte laat de marketingorganisatie middels een permanente presentatie haar merk zien door een breed assortiment van producten, (seizoens)concepten en noviteiten van de zestig aangesloten potplanten- en bloementelers te showen.

 
Het nieuwe kantoor van Decorum en de presentatieruimte.

Het is een bewuste keuze van Decorum om zich te vestigen in het internationale innovatiecentrum van de tuinbouw. Decorum staat voor topkwaliteit, dat zij realiseert door met haar leden samen te werken op het gebied van innovatie, noviteiten en duurzaamheid. Deze kenmerken passen perfect bij de doelen van het World Horti Center: onderwijs, onderzoek en ondernemerschap met elkaar in verbinding.

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht