Nieuws

Decorum op Plantarium en Plant Collect met nieuwste concepten

Decorum op Plantarium en Plant Collect met nieuwste conceptenDeze week was Decorum de hele week te vinden in Boskoop. Daar namen wij deel aan de beurzen Plant Collect en Plantarium.  

Plant Collect
Dit jaar hield Plant Collect geen grote najaarsbeurs, maar nam de plantenleverancier op 18 augustus een groep van ongeveer 20 klanten mee op tour naar verschillende leveranciers en sloot deze af op het bedrijf van Plant Collect. Hier werd de nieuwe Decorum tuincentrumpresentatie gepresenteerd, inclusief in de uitstraling van het nieuwe Decorum kerstconcept COZY. Naast deze tour was Plant Collect deze hele week geopend voor klanten om de presentaties te bezoeken. De tuincentrumpresentatie werd zeer positief ontvangen door de klanten, waaronder een aantal grote tuincentra.

  

 

Plantarium
Van 23 t/m 26 augustus is Decorum met een stand aanwezig op Plantarium; dé internationale vakbeurs voor de boomkwekerij. Dit jaar biedt Plantarium bezoekers volop inspiratie met zes verschillende Houses of Inspiration en acht inspiratietuinen. Ook Decorum biedt in haar stand bezoekers een flinke dosis inspiratie tijdens Plantarium. Onze boomkwekerij- en tuinplanten leden J. Straathof bv, Gova bv, M. Mathot, Gebr. Van Eijk en Fa. Freek van der Velden vertellen bezoekers alles over het tuinplantenassortiment. Gedurende de beurs presenteren wij ook onze nieuwe tuincentrumpresentatie en is de eerste preview van het gloednieuwe Decorum kerstconcept COZY voor een groot publiek te zien. Ook op Plantarium hebben we positieve reacties op onze nieuwste concepten mogen ontvangen.

 

 

De stand van Decorum is nog tot en met zaterdag te bezoeken op Plantarium in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude, standnummer 157-164. Via deze link is een digitale relatiekaart te vinden. Bezoek de website van Plantarium voor meer informatie. 

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht