Nieuws

Decorum op Plantarium 2016

Decorum op Plantarium 2016

 

Plantarium in Boskoop is dé internationale vakbeurs voor de boomkwekerij en tuinplanten. De beursdeelnemers komen uit 15 verschillende landen en de bezoekers uit zo’n 48 verschillende landen. Dit onderstreept het internationale karakter van deze beurs!
Wij proberen onder het Decorum label een zo breed mogelijk assortiment te bieden en daarom zijn er ook een aantal boomkwekerij- en tuinplanten kwekers lid van onze vereniging. Zij nemen namens Decorum deel aan deze beurs.

      

J.Straathof bv
J.Straathof bv is gevestigd in Boskoop en is dé Buxus specialist. Op maar liefst 4,5 hectare kweekt Jos Straathof Buxus in vele soorten en maten. Vooral de Buxus pyramides zijn geliefd en deze kan Straathof zeer strak en jaarrond leveren. Van de beste kwaliteit!
Of je nu een Buxus bol of pyramide aanschaft: het geeft meteen allure aan je tuin.  

Gova bv
Gova BV wordt gerund door Charl en Jack Goossens en is met 25ha de grootste laurier specialist in Europa! Het assortiment is tamelijk uitgebreid, het basisassortiment bestaat uit keukenlaurier, de klassieke ‘bol op stam’ en ‘piramide’. Daarnaast zijn er nog veel verschillende bijzondere vormen en exclusieve maten leverbaar.

Gebr. Van Eijk
Gebr. Van Eijk is een familiebedrijf dat wordt gerund door Bas en Ronald van Eijk in Boskoop.
Al ruim 40 jaar kweken zij het product Skimmia. Een onmisbaar product in ons tuinplanten assortiment!

M.Mathot 
Marcel Mathot is gespecialiseerd in het kweken van Pernettya besplanten, oftewel de Parelbes. Op een oppervlakte van maar liefst 12,5 ha. worden deze pernettya’s gekweekt in een op maat gemaakte teeltcyclus. Binnen in de kas staan namelijk de eenjarige planten en na de winter gaan deze naar het containerveld buiten de kas, waar de bessen kunnen aangroeien. Deze sierlijke parelbessen zijn in het rood, roze en wit beschikbaar. 

Bezoek Decorum en haar kwekers tijdens Plantarium bij stand 239 t/m 245!

Bezoek de website van Plantarium voor meer informatie. 

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht