Nieuws

Decorum op IPM Essen en Christmasworld

Decorum op IPM Essen en Christmasworld

IPM
Van 24 tot en met 27 januari vertegenwoordigden (tuinplanten) leden Gova, J. Straathof, Mathot, Van der Sar en Fa. Freek van der Velden Decorum in hal 12. Hier toonden zij hun assortiment in de nieuwe Decorum merkuitstraling. De beurs werd dit jaar weer goed bezocht, door ruim 57.000 bezoekers.

Floradecora
Dit jaar had Christmasworld voor het eerst een planten- en bloemenhal: Floradecora. Terwijl IPM in Essen nog in volle gang was, werd in Frankfurt de stand opgebouwd voor deze primeur. Wij wilden graag deelnemen aan deze eerste editie, om zo sierteelt Nederland op de kaart te zetten. Van 27 tot en met 30 januari konden bezoekers binnen een ‘small circle’ kennismaken met onze nieuwe merkuitstraling, waarop door bloemisten en tuincentra zeer positief is gereageerd.

      

      

Voor deze eerste editie van Floradecora waren de verwachtingen hooggespannen. Niet al onze verwachtingen werden waargemaakt, met name betreft het bezoekersaantal in deze nieuwe hal. Echter zijn er wel waardevolle gesprekken gevoerd met (potentiële) klanten uit diverse landen en waren de reacties van bezoekers zeer positief. De komende weken werken we toe naar de volgende beurs, de Royal FloraHolland Seasonal Trade Fair. Deze vindt op 8 en 9 maart plaats in Naaldwijk.

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht