Nieuws

Decorum met FDF op bloemistenvloer bij IPM

Decorum met FDF op bloemistenvloer bij IPM

Tijdens de IPM in Essen slaan in de bloemistenhal bloemistenvereniging FDF en telersvereniging Decorum de handen ineen. In de gezamenlijke stand bij FDF World kunnen bloemisten kennis maken met het ruime assortiment bloemen en planten.

Creatief directeur FDF en Floral Designer Manfred Hoffmann: “Bloemisten zoeken altijd naar kwaliteit. Daarom is het fijn om met producten van Decorum te werken” aldus Hoffman. Jaap Moerman, kweker en bestuurslid van Decorum vult aan: “Het is voor ons een enorme kans om via FDF in contact te komen met Duitse bloemisten. We vertellen graag over onze producten”. Bloemisten kunnen zelf de kwaliteit van het unieke assortiment ervaren door in een shop zelf te arrangeren. Zo laat Decorum de vele bezoekers hun pay off  ‘Feel the Quality’ zelf beleven.

Van 22 tot en met 25 januari is Decorum te zien op de IPM Essen in Duitsland. Decorum is niet alleen in hal 1A te vinden maar ook in hal 1, waar de noviteiten van de kwekers te vinden zijn. En in hal 8 is het nieuwe duurzaamheidsconcept ‘Feel Green’ te zien.

                                                                          

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht