Nieuws

Decorum kweker en dealer van het jaar 2016

Decorum kweker en dealer van het jaar 2016

Traditiegetrouw worden er tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van telersvereniging Decorum Company prijzen voor de beste kweker en beste dealer van het jaar uitgereikt. Dit doen we op het gebied van planten en bloemen. Naast de beste kweker en beste dealer ontvingen de bloeier en groeier van het jaar ook een award. Stemmers konden in deze categorie kiezen voor het bedrijf wat dit jaar positief is opgevallen en een potentiele podium plaats verdient.

Beste Decorum planten kweker van 2016
Dijk van Dijk sleepte de titel ‘Beste planten kweker van 2016’ in de wacht. Volgens de aangesloten dealers levert Dijk van Dijk topkwaliteit over de gehele lijn en werkt deze kweker hard om de Decorum kwaliteit steeds verder te verbeteren. Ook het vernieuwende assortiment over het hele seizoen wordt zeer gewaardeerd. Ter Laak Orchids behaalde een tweede plek en de derde plek ging naar Van der Voort Potplanten. F. Hofland en Zn. behaalde de prijs voor ‘Groeier van het jaar’. 

Beste Decorum planten dealer van 2016
In de categorie beste plantendealer kreeg OZ Planten de meeste stemmen van de Decorum leden. Deze exporteur gaat altijd voor Decorum en wordt daarom gezien als een echte ambassadeur. Decorum dealers FleuraMetz en Profitplant behaalden respectievelijk de tweede en derde plek bij deze verkiezing. Limflor BV behaalde de prijs voor ‘Groeier van het jaar’.

Beste Decorum bloemen kweker van 2016
Borst Bloembollen ontving de eerste prijs in de categorie ‘Beste bloemen kweker van 2016’. De aangesloten bloemen dealers prijzen het assortiment en de constante kwaliteit van deze tulpenkweker. Ook de fijne en intensieve samenwerking wordt zeer gewaardeerd. De tweede prijs ging naar Gerberakwekerij R. Mooijman en de derde prijs werd gewonnen door Picco Bello Hortensia. Staticespecialist won de prijs voor ‘Bloeier van het jaar’.

Beste Decorum bloemen dealer van 2016
De Decorum leden hebben J. van Vliet de meeste stemmen gegeven. De leden vinden dit bedrijf een betrouwbare klant die steeds meer voor Decorum gaat. Decorum dealers Enigma Flowers en Hamifleurs behaalden de tweede en derde plek binnen deze categorie. Flowerforce werd tot ‘Bloeier van het jaar’ benoemd.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Decorum Company, waar ongeveer 140 gasten (aangesloten kwekers, dealers en relaties) aanwezig waren, blikte voorzitter John Grootscholten terug op afgelopen jaar en vooruit op het komende jaar. Hierin ging het met name over de nieuwe merk uitstraling welke de komende weken op de markt geïntroduceerd wordt.

Bloemen kweker van 2016: Borst Bloembollen

Bloemen dealer 2016: J. van Vliet

Planten kweker 2016: Dijk van Dijk 

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht