Nieuws

Decorum introduceert Primula ‘Touch Me’ Galaxy onder nieuw Innovation label

Decorum introduceert Primula ‘Touch Me’ Galaxy onder nieuw Innovation label

Afgelopen januari lanceerde Decorum haar nieuwe merkuitstraling. Ook de Decorum noviteitenlijn heeft een nieuwe look & feel gekregen. Decorum noviteiten zijn vanaf nu zichtbaar dankzij het opvallende Decorum Innovation label op de Decorum FEEL verpakking.Innovatie en (merk)ontwikkeling zijn belangrijke thema’s voor Decorum. Decorum kwekers zijn altijd bezig met ontwikkeling en daarom voortdurend op zoek naar nieuwe soorten, rassen en kleuren. Met het vernieuwde Decorum Innovation label zetten we vanaf heden regelmatig innoverende Decorum leden en hun producten in de spotlight.Primula ‘Touch Me’ Galaxy van Ammerlaan-Sosef
De eerste Decorum noviteit met het vernieuwde noviteitenlabel is de bijzondere Primula ‘Touch Me’ Galaxy van Ammerlaan-Sosef! De Primula Galaxy is de eerste primula met opvallende paars-wit gestreepte bloemen. Waar de standaard primula soorten maar één kleur hebben of in kleur overlopen heeft dit unieke soort veel meer contrast in de uitbundige bloem.

De Primula ‘Touch Me’ Galaxy is exclusief verkrijgbaar bij Ammerlaan-Sosef. De noviteit is voor de daghandel exclusief in Decorum uitstraling beschikbaar van week 51 t/m week 10. Neem contact op met Jeffrey Ammerlaan voor meer informatie over de Primula Galaxy of om het product direct te bestellen:
T 0031 (0)174 641 644
M verkoop@ammerlaan-sosef.nl

Lees hier meer over het Decorum Innovation label en Decorum noviteiten. 

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht