Nieuws

Decorum introduceert noviteiten Iris Spot On en Narcissus Dear Love van HL Hogervorst

Decorum introduceert noviteiten Iris Spot On en Narcissus Dear Love van HL Hogervorst

In januari introduceerde Decorum de vernieuwde noviteitenlijn met het opvallende Decorum Innovation Label. In opvolging van de Primula Galaxy van Ammerlaan-Sosef introduceert HL Hogervorst twee noviteiten met het Decorum noviteitenlabel: de Iris Spot On en de Narcissus Dear Love.Iris Spot On 
De Iris Spot On wordt exclusief door HL Hogervorst op pot gekweekt. Het prachtige koninklijke paars in combinatie met de gespikkelde lippen (wit, paars en een vleugje geel) maakt deze Iris een zeer opvallende nieuwkomer. De kleur van de bloemblaadjes wordt naar het uiteinde steeds intenser, net of de puntjes gedoopt zijn in een potje inkt. 

  


Narcissus Dear Love from HL Hogervorst
Net als de Iris Spot On kweekt HL Hogervorst de Narcissus Dear Love exclusief op pot. Deze Narcissus is een prachtige aanvulling op de collectie vlinder narcissen, zo genoemd naar de gegolfde, gespleten kroon die bijna lijkt op de uitgestrekte vleugels van een vlinder. Enorm romige witte bloemen worden rechtop gehouden en gezegend met de warme abrikoos roze ruches die aan de basis helder geel kleuren. Prachtig! Kleurvast!

 

De Iris Spot on en Narcissus Dear Love zijn exclusief verkrijgbaar bij HL Hogervorst. Deze Decorum noviteiten zijn beschikbaar van week 1 t/m week 13. Neem contact op met Gertjan Hogervorst voor meer informatie over de noviteiten of om het product direct te bestellen:
T 0031 (0)252 37 28 43
info@hlhogervorst.nl

Lees hier meer over het Decorum Innovation Label en Decorum noviteiten. 

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht