Nieuws

Decorum introduceert nieuwe merk uitstraling

Decorum introduceert nieuwe merk uitstraling

 

Wij staan te popelen...
Eindelijk is het zover en kunnen wij onze nieuwe merk identiteit aan het grote publiek laten zien!

Ontwikkeling
Eind 2015 hebben we een pitch uitgeschreven waarbij diverse bureaus hun visie op het Decorum merk konden presenteren. De belangrijkste elementen hierbij waren: onderscheidend, innovatief en écht iets anders! 
In diverse rondes hebben we waanzinnig mooie en verrassende concepten gezien. Floramedia 'won' de pitch met haar vooruitstrevende en doordachte ideeën. Het creatieve team van Floramedia is aan de slag gegaan met de uitwerking van een een totaalpakket: van een nieuwe merkvisie en marktaanpak naar een nieuwe merk uitstraling.
De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de ontwikkeling van alle verpakkingen binnen het Decorum assortiment...

Preview 
Vanaf januari 2017 is de nieuwe merk uitstraling van Decorum beschikbaar.
Hoe dit eruit komt te zien, showen we graag al middels een preview aan het publiek. Dit doen we tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer (welke van 2-4 november plaatsvindt). Gedurende de hele Trade Fair is de nieuwe merk uitstraling van Decorum te zien, we maken hiervoor gebruik van prototype verpakkingen. We trappen af met een officiële lancering, bekijk hiervoor onderstaande uitnodiging.

U bent van harte uitgenodigd!  


2017
In 2017 worden alle planten en bloemen binnen het Decorum assortiment in de nieuwe merk uitstraling op de markt gebracht.
Bij deze nieuwe verpakkingslijn hoort ook een hernieuwde marktbenadering en pay off: Feel the quality!

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht