Nieuws

Decorum groeit met twee leden

Decorum groeit met twee leden


Vanaf 1 april 2019 treden er weer twee nieuwe bloemenleden toe tot telersvereniging Decorum, namelijk Fiore en Kwekerij Bosbloemen. Fiore is een bekende naam met zijn kwalitatieve snijanthuriums en Kwekerij Bosbloemen is een echte aanvulling voor het assortiment met zijn celosia’s.

Fiore Anthuriums
Fiore kweekt 12 soorten anthuriums, waarvan zij 4 soorten exclusief mogen telen. Kenmerkend voor Fiore is de aandacht die zij geven aan de diverse sorteringen. Fiore kiest voor Decorum vanwege hun focus op Italië, Duitsland en Rusland. Decorum benadert actief eindklanten in samenwerking met exporteurs.

Kwekerij Bosbloemen
Kwekerij Bosbloemen is het familiebedrijf van Koos, Marieke en Philip Bos gevestigd in het Westland (s’Gravenzande). Bosbloemen zorgt voor prachtige celosia’s in het Decorum assortiment, een echte seizoensbloeier. De bloemproductie vindt plaats van eind maart tot eind november. Bosbloemen kweekt constante partijen celosia’s, welke in vijf verschillende kleuren beschikbaar zijn.
 
Alle kwekers worden zorgvuldig geselecteerd, omdat Decorum de allerbeste kwaliteit wil bieden. Decorum blijft zoeken naar samenwerkende kwaliteitskwekers om een nog aantrekkelijker assortiment te bieden binnen de vakhandel.

                       

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht