Nieuws

Decorum genomineerd voor Ranking the Grower!

Decorum genomineerd voor Ranking the Grower!

Decorum genomineerd voor Ranking the Grower!

Ranking the Grower is een jaarlijkse verkiezing en is een initiatief van KAS, GroenteNet en SierteeltNet. De afgelopen jaren zijn er prijzen uitgereikt voor 'De meest ondernemende teler', 'Meest duurzame teler' en 'Meest aantrekkelijke werkgever'. 
Dit jaar staat de verkiezing geheel in het teken van samenwerking en daarom wordt er dit jaar een verkiezing gehouden voor ‘Meest coöperatieve teler’. Wij zijn trots om te melden dat we genomineerd zijn voor deze prijs!

Ranking the Grower gaat dit jaar op zoek naar opvallende, succesvolle of unieke vormen van samenwerking tussen een teler en een andere partij of partijen. ‘Dat kan gaan om een telersvereniging of afzetcoöperatie, maar ook om een cluster van bedrijven dat bijvoorbeeld gezamenlijk aardwarmte afneemt of op andere wijze samenwerkt op gebied van energie. Maar denk ook aan telers die samen met een veredelaar en afzetpartij een marketingconcept hebben opgezet of een teler die een duurzaam project is gestart met andere partijen. Of een teler die nauw samenwerkt met een goed doel. Kortom, elke vorm van samenwerking kon worden aangemeld voor Ranking the Grower 2016, hoe groot of klein die ook is. En hoe langdurig of pril die is.’ Zo is op de website van Ranking the Grower te lezen.

Een vakjury zal bij de beoordeling van de kandidaten een verdeling maken tussen collectieve samenwerkingsvormen en individuele samenwerkingen van telers. Uiteindelijk moet dat dus leiden tot meerdere rankings en winnaars. Zij zullen tijdens het Ranking the Grower Event op 24 augustus bekend worden gemaakt.

Spannend! 

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht