Nieuws

Decorum en zes leden in de prijzen op Flowers Expo Moscow

Decorum en zes leden in de prijzen op Flowers Expo Moscow

Van 11 tot en met 13 september was Decorum aanwezig op de Flowers Expo Moscow. Elk jaar reikt de organisatie van de Expo verschillende awards uit. Decorum én zes van haar leden vielen tijdens de Russische beurs in de prijzen.
 
Zes Decorum leden mochten binnen de Novelty of the Year verkiezing van de Flowers Expo Moscow een award in ontvangst nemen. In de categorie snijbloemen ontvingen Decorum kwekers Moerman Lilium voor de Roselily Thalita en Arcadia Chrysanten voor de Magnum Yellow en Etrusko White een award. Binnen de categorie planten werden de noviteiten Chrysanne Fireworks van Lionplant, de Phalaenopsis Cascade Blue van Orchios en de Zamioculcas Zenzi van Duynplant bekroond met een award. Ook de nieuwe DaglichtKas en ondergrondse waterberging van Ter Laak Orchids werd benoemd tot Novelty of the Year. In de categorie ‘Best Concept of the Year’ sleepte Decorum de eerste prijs in de wacht voor de seizoen thema’s Tender, Yellow en Cozy. Een mooie erkenning!

Decorum kijkt terug op een succesvolle beurs in Rusland. Het merk Decorum groeit sterk en wordt steeds bekender in Rusland. Dit merkte de telersvereniging op de Flowers Expo Moscow. Gedurende de beurs mocht Decorum veel (eind)klanten ontvangen in haar stand en zijn er waardevolle contacten gelegd. Momenteel maakt Decorum zich op voor de volgende beurs; de Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer van 7 tot en met 9 november.

                                                           

                                                           

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht