Nieuws

Decorum en Roselily werken samen met Russische influencers

Decorum en Roselily werken samen met Russische influencers

Na een succesvolle tour langs diverse Decorum kwekers afgelopen april, hebben Decorum en Roselily de samenwerking opgezocht met twee Russische influencers. Onder leiding van top designers en influencers Andrew Filonenko en Olga Sharova vond afgelopen weekend een masterclass plaats voor bloemisten. Decorum stelde hier diverse soorten Roselily beschikbaar voor, waaronder de Samantha, de Isabella en de Dejima.

Voor vijftien Russische bloemisten een unieke kans om samen te werken met de twee grote namen in de industrie. ''We willen de bloemisten van vandaag inspireren met de diversiteit van de Roselily producten, maar ook opleiden tot ware master florists die kwaliteit producten niet alleen herkennen, maar er ook de voorkeur aan geven om alleen daar mee te werken. Het is een eer om zo nauw samen te werken met Decorum'' aldus Filonenko.

Er zijn ruim twintig boeketten gemaakt en een aantal indrukwekkende composities. Het weekend werd afgesloten met een professionele fotoshoot. Tevens zal er een publicatie komen in hét Russische floral magazine Tsvety.

Filonenko had als kind al een passie voor bloemen en planten. Hij is master florist afgestudeerd aan de academie voor biologische wetenschappen, met als specialiteit ''plantkunde''. Bovendien is de kampioen van Rusland - in de categorie professionele floristiek - te zien op talrijke festivals en bloemistenshows over de hele wereld. Op Instagram account @botanenkin deelt hij zijn ervaringen met een gedreven groep fans. De komende tijd zal Decorum via Instagram account @decorumplantsflowers de beelden delen van de masterclass in Moscow. Ook Olga Sharova is te volgen op dit medium via @rozzy2010.

                                                                            

                                                                                          

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht