Nieuws

Decorum en leden in de prijzen op Flowers Expo Moscow

Decorum en leden in de prijzen op Flowers Expo Moscow

Van 12 tot 14 september was Decorum aanwezig op de Flowers Expo Moscow. Decorum nam voor het vijfde jaar op een rij hieraan deel. Elk jaar worden tijdens de Expo verschillende awards uitgereikt en Decorum én haar leden vielen dit keer in de prijzen. Decorum won de prijs voor het beste innovatieve concept en Decorum leden Ter Laak Orchids en Moerman Lilium sleepte beiden de ‘Novelty of the Year award’ in de wacht.
 
Decorum – Best Concept of the Year
Het merk Decorum groeit sterk en wordt steeds bekender in Rusland. In 2017 is de nieuwe merkuitstraling van Decorum gelanceerd. Dit was nu voor het eerst zichtbaar in Rusland en dit is niet onopgemerkt gebleven. Henk de Jong (Orchios) mocht namens Decorum de prijs voor ‘Best concept of the Year’ in ontvangst nemen. Een mooie erkenning!

 

Wave – Ter Laak Orchids
Ter Laak Orchids sleepte met de Wave de ‘Novelty of the Year’ award voor planten in de wacht. De Wave is een grootbloemige phalaenopsis met een compact formaat en exclusief verkrijgbaar bij Ter Laak Orchids.

 

Roselily Angela – Moerman Lilium
Moerman Lilium won dit jaar ‘Novelty of the Year’ award voor snijbloemen met de Roselily Angela. De Roselily is een speciaal ontwikkelde dubbelbloemige lelie zonder stamper en meeldraden, waardoor hij minder sterk ruikt en geen vlekken achterlaat. De Roselily Angela is een nieuwe grootbloemige puur witte lelie die goed openkomt op de vaas.

  
 
Wij feliciteren onze leden Ter Laak Orchids en Moerman Lilium van harte met deze mooie prijs!

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht