Nieuws

Decorum en FDF werken samen op IPM Essen

Decorum en FDF werken samen op IPM Essen


Afgelopen week ontving Decorum een delegatie van FDF (Fachverband Deutscher Floristen) in het World Horti Center in Naaldwijk. Tijdens de ontmoeting zijn de vervolgstappen in het eerder gestarte partnerschap gezet, gericht op een creatieve samenwerking tijdens de IPM Essen in 2019.

Decorum is samen met FDF opvallend aanwezig in de bloemistenhal van de IPM Essen in 2019. “Wij willen de bloemisten kennis laten maken met ons prachtige assortiment, hen inspireren en ook onze producten laten proberen. Dan maken we onze pay off Feel the quality echt waar. En dat is wat we willen met ons merk", vertelt Robin van der Knaap namens Decorum. De uitwerking van de presentatie op de beurs is in volle gang en beide partijen kijken uit naar deze creatieve samenwerking.

Decorum heeft de ambitie om zoveel mogelijk consumenten te laten genieten van de allermooiste bloemen en planten. Duitsland is hierbij een belangrijke markt voor de aangesloten bloemen- en planten leden van Decorum. Om het unieke assortiment van haar bloemen- en plantenleden beter onder de aandacht te brengen bij Duitse top bloemisten, is Decorum partner geworden van Fachverband Deutscher Floristen (FDF).

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht