Nieuws

Decorum bloemen en planten stelen de show tijdens The Hague Fashion Week show

Decorum bloemen en planten stelen de show tijdens The Hague Fashion Week show

Afgelopen vrijdag avond was het zo ver, dé officieel aftrap van The Hague Fashion Week 2020. Decorum heeft de aankleding van de catwalk voor haar rekening genomen. Daarnaast liepen een aantal modellen tijdens diverse fashion shows met Decorum producten. Ruim 125.000 bezoekers kwamen op het evenement af.

Dat bloemen en planten een zeer grote inspiratiebron zijn voor de fashion industrie is algemeen bekend. Rond de jaren 1700 waren bloemmotieven op kleding alleen voorbehouden aan de hogere klassen, omdat ze met de hand moesten worden geborduurd. Verse bloemen om precies te zijn. Vandaag de dag zijn bloemen en planten niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Afgelopen vrijdag werd de achterwand van de The Hague Fashion Week catwalk ter plekke gevuld met diverse Decorum bloemen én planten. Onder andere, Lisianthus, Kalanchöe, Gerbera, Campanula en diverse hangplanten. De catwalk zelf werd aangekleed met Calathea en Laurier.

Speciaal voor Decorum selecteerde couturier Michelangelo Winklaar twee outfits voor de catwalk. “In mijn werk maak ik gebruik van restmaterialen uit de textielindustrie. Mens en milieu gaan mij erg aan het hart, vandaar dat ik bloemen en planten graag omarm. Net als mijn modellen. Ik koos op de catwalk voor twee maagdelijk witte outfits om daarmee extra focus te leggen op de kleuren van de natuur” aldus Winklaar. Ook tijdens de shows van ontwerpsters Michael Barnaart en Miss Pearl waren diverse Decorum producten te zien.

                                                                      

                                                                      

The Hague Fashion Week by: Mike Pasarella for Pasarella Photography.NB: Voor meer informatie en/of beelden: brenna.rompa@decorumcompany.com
Op al het beeldmateriaal rust auteursrecht. Beelden mogen uitsluitend gebruikt worden n.a.v. bovenstaand persbericht i.c.m. bovengenoemde credits.

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht