Nieuws

Bezoek Decorum op Seasonal Trade Fair en retail experience in World Horti Center | 14 & 15 maart

Bezoek Decorum op Seasonal Trade Fair en retail experience in World Horti Center | 14 & 15 maartOp 14 en 15 maart neemt Decorum deel aan de Royal FloraHolland Seasonal Trade Fair en is Decorum te bezoeken op de Retail Experience in het World Horti Center (WHC) in Naaldwijk.


Op de Royal FloraHolland Seasonal Trade Fair tonen 16 planten kwekers met trots hun assortiment in de Decorum stand en ontdekken bezoekers hun nieuwste noviteiten en concepten. Je vindt Decorum naast het Royal FloraHolland House bij standnummer 14,1.

Tijdens de Seasonal Trade Fair is Decorum ook te bezoeken tijdens de retail experience in het World Horti Center (WHC). Samen met 11 innovatieve sierteeltbedrijven presenteert Decorum hier de nieuwste concepten, noviteiten en winkeloplossingen. Tijdens deze trendbeurs verzorgt designer Romeo Sommers inspiratietours en geeft hij de trendlezing ‘waarop kiest de consument?’. Lees hier meer over de retail experience.

We nodigen u van harte uit op zowel de Seasonal Trade Fair als de retail experience in het WHC. Er is een pendelbus aanwezig die bezoekers binnen enkele minuten tussen de trendbeurs in het WHC en de Seasonal Trade Fair reist. Graag tot ziens op 14 en 15 maart!


Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht