Nieuws

Alstroemeria en Chrysant nu in papier verkrijgbaar

Alstroemeria en Chrysant nu in papier verkrijgbaar

Alstroemeria en Chrysant nu in papier verkrijgbaar

Vanaf donderdag 5 september kunnen de eerste twee bloemenkwekers van Decorum hun product uitleveren in papieren verpakking. Arcadia Chrysanten en Together2Grow nemen het initiatief om de strijd tegen plastic aan te gaan. De papieren verpakking is uitgebreid getest door de kwekers en de resultaten waren positief. De kwaliteit van het product is gegarandeerd en de papieren hoes is zo goed als waterresistent. 
 
Arcadia
De noviteit Vienna is het eerste soort dat in drie kleuren beschikbaar komt in de papieren verpakking. Om de grote bloemen zit een biologisch afbreekbaar netje en uiteraard worden ze duurzaam geteeld door middel van biologische bestrijding. “Het is voor ons best nog even wennen om de bloemen in papier te verpakken, maar ook wij willen meewerken aan een duurzamere wereld. Wij zijn benieuwd naar de reacties vanuit onze (eind)klanten. Via social media ontvangen we veel positieve feedback van bloemisten, hierdoor worden we alleen maar enthousiaster om ermee door te gaan” aldus Ronald Olsthoorn, kweker van Arcadia Chrysanten.
 
Together2Grow
"Wij zijn al jaren bezig met verduurzaming. Dit uit zich onder andere in investering in LED verlichting, de overstap naar biologische meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen. Ook met assortimentskeuzes houden we hier inmiddels rekening mee. Het is dan ook een logische stap om ook onze verpakkingen te verduurzamen. De eerste reacties van onze klanten op de nieuwe hoes zijn erg positief. We kijken er dan ook naar uit om de nieuwe verpakking uit te rollen bij al onze klanten" aldus Fedor van Veen, kweker van Together2Grow. Together2Grow biedt direct de tien beste sorteringen alstroemeria’s én de vier beste soorten florinca’s aan in de papieren verpakking. Op bestelling is hierin van alles mogelijk, neem voor meer informatie contact op met Robin van der Knaap van Together2Grow.

 

Arcadia Chrysanten
Roy Ton
T. +31 (0)6 22 72 44 99
E. roy@arcadiachrysanten.nl
Webshop

Together2Grow
Robin van der Knaap
T. +31 (0)6 43 00 92 84
E. sales@together2grow.nl
Webshop

Deel dit bericht:
Terug naar overzicht