Decorum Consument 

“De kwekers van Decorum staan achter hun product dat met liefde en passie is gekweekt.” – John Grootscholten, Decorumlid JoGrow.

De consument staat bij Decorum centraal. Kwaliteit is een sleutelfactor, maar er komt veel meer bij kijken dan alleen de kwaliteit van de producten. De consument vraagt om steeds meer duurzame productie van producten. Decorum kwekers geven hier gehoor aan. De bloemen en planten van onze leden worden onder de juiste en meest duurzame omstandigheden opgekweekt, zodat er een zo sterk en gezond mogelijk product op de markt wordt gezet.

Decorum kwekers kiezen het beste voor u uit, zodat uw bloemen langer op de vaas staan en uw planten langer houdbaar zijn. Als u het Feel Green merk tegenkomt bij een bloemist of tuincentrum, weet u dat deze kweker een extra stap naar duurzaamheid heeft gezet bij het kweken van het product. 

Bent u geïnteresseerd in het kopen van bloemen en planten van onze leden? Vraag ernaar bij uw lokale bloemist of tuincentrum. Heeft u al Decorum producten in huis en vraagt u zich af hoe deze op de beste manier verzorgd kunnen worden? De verzorgingstips van de verschillende producten kunt u vinden bij de productinformatie van de producten zelf.