Innovatie

Bij Decorum staan innovatie en (merk)ontwikkeling centraal. Maar wat houdt dit precies in? Decorum kwekers zijn altijd bezig met ontwikkeling. Zij zoeken op het gebied van teelt voortdurend naar de meest bijzondere en nieuwste soorten en kleuren. Decorum leden introduceren hun nieuwste producten met het het Decorum Innovation label. Dit opvallende label geeft het product nét die extra aandacht die het verdient. 

Chrysanne Fireworks van Lionplant
Fireworks™ is een unieke spinvormige potchrysant die haar naam te danken heeft aan de zeer fraai gekrulde bloemlinten. Deze blikvanger is geschikt voor zowel binnen als buiten op het terras, patio of balkon. Dankzij de langdurige bloei heeft de consument lang plezier van deze grootbloemige potchrysant. De Fireworks is beschikbaar in de kleuren yellow en cream. 
 De Chrysanne Fireworks wordt exclusief door Decorum kweker Lionplant gekweekt en is verkrijgbaar in de Decorum thema’s Feel en Make Up. Het product is vanaf nu te bestellen in de Decorum webshop. Neem voor meer informatie over de Fireworks of om te bestellen contact op met Hans van Leeuwen:

M: sales@lionplant.eu

Magnum Yellow van Arcadia Chrysanten
De pluischrysant Magnum heeft wereldwijd al de nodige faam vergaard. Deze XXL bloem krijgt nu de langverwachte gele variant: Magnum Yellow. Ook deze gele Magnum heeft de kenmerkende grote bloem met de grote hoeveelheid bloemlinten die zich op de vaas tot een enorme bol ontvouwt. Dit oersterke ras komt ongeschonden aan in de verste uithoeken. Magnum Yellow wordt evenals de witte variant aangevoerd in het herkenbare groene netje.

 
Neem voor meer informatie of om de Falon te bestellen contact op met Roy Ton:

T: +31 (0)6 22 72 44 99.
M: sales@arcadiachrysanten.nl 

Falcon van Arcadia Chrysanten
Krachtig, groot en stevig: dat zijn de eigenschappen die de nieuwe witte pluischrysant Falcon van Decorum kweker Arcadia onderscheiden. De grote witte bloem met een fris groen hart is voorzien van lange bloemlinten. Falcon is exclusief verkrijgbaar onder het Decorum merk in een daarvoor speciaal ontwikkelde bloemenhoes. Ter bescherming van de bloem wordt Falcon aangevoerd met netje. Het vaasleven evenals de transporteigenschappen zijn uitstekend. 
   

Neem voor meer informatie of om de Falon te bestellen contact op met Roy Ton:

T: +31 (0)6 22 72 44 99.
M: sales@arcadiachrysanten.nl 

Premium Heliconia van Van Schie Potlelies
Alleen voor Decorum kweekt Van Schie Potlelies de beste kwaliteit Premium Heliconia. Tussen de donkergroene springerige bladeren groeien opvallende, rode, ronde en puntige vormen uit tot bijzondere bloemen in geel, rood of oranje. De Premium Helicona is compact maar vol en wordt uitgeleverd met minimaal drie prachtige bloemen die bloeien tot wel 120 dagen!

 

  
De Premium Heliconia is jaarrond verkrijgbaar in Decorum in de variëteiten Heliconia Hawaii en Heliconia Curacao. Neem contact op met Michel van Kester voor meer informatie of om de noviteit te bestellen:

T: 0031 (0)174 62 81 83
M: verkoop@schie-lilium.nl

Campanula Portenschlagiana Porto Longlife door Ten Have Plant

De Campanula Portenschlagiana Porto Longlife wordt exclusief en optimaal duurzaam gekweekt door Ten Have Plant. De plant kenmerkt zich dankzij haar compacte ronde vorm en heeft prachtige grote paarse bloemen. Alle knoppen komen uit en de bloemen zijn kleurvast, waardoor je nog langer van deze vrolijke plant geniet! 

De Campanula Porto Longlife is beschikbaar van week 10 t/m week 38. Neem contact op met Vincent ten Have voor meer informatie of om de noviteit te bestellen:
T: 0031 (0)174 62 70 79
M: orders@campanula.com