Innovatie

Bij Decorum staan innovatie en (merk)ontwikkeling centraal. Maar wat houdt dit precies in? Decorum kwekers zijn altijd bezig met ontwikkeling. Zij zoeken op het gebied van teelt voortdurend naar de meest bijzondere en nieuwste soorten en kleuren. Decorum leden introduceren hun nieuwste producten met het het Decorum Innovation label. Dit opvallende label geeft het product nét die extra aandacht die het verdient. 

Premium Heliconia van Van Schie Potlelies
Alleen voor Decorum kweekt Van Schie Potlelies de beste kwaliteit Premium Heliconia. Tussen de donkergroene springerige bladeren groeien opvallende, rode, ronde en puntige vormen uit tot bijzondere bloemen in geel, rood of oranje. De Premium Helicona is compact maar vol en wordt uitgeleverd met minimaal drie prachtige bloemen die bloeien tot wel 120 dagen!

 

  
De Premium Heliconia is jaarrond verkrijgbaar in Decorum in de variëteiten Heliconia Hawaii en Heliconia Curacao. Neem contact op met Michel van Kester voor meer informatie of om de noviteit te bestellen:

T: 0031 (0)174 62 81 83
M: verkoop@schie-lilium.nl

Campanula Portenchalagiana Porto Longlife door Ten Have Plant

De Campanula Portenschalagiana Porto Longlife wordt exclusief en optimaal duurzaam gekweekt door Ten Have Plant. De plant kenmerkt zich dankzij haar compacte ronde vorm en heeft prachtige grote paarse bloemen. Alle knoppen komen uit en de bloemen zijn kleurvast, waardoor je nog langer van deze vrolijke plant geniet! 

De Campanula Porto Longlife is beschikbaar van week 10 t/m week 38. Neem contact op met Vincent ten Have voor meer informatie of om de noviteit te bestellen:
T: 0031 (0)174 62 70 79
M: orders@campanula.com