Decorum & Duurzaamheid

Feel Green 

Kwaliteit is altijd dé focus geweest voor Decorum en haar kwekers. Vanuit deze focus is het duurzaamheidslabel Feel Green ontstaan. Kwekers die Feel Green uitleveren voldoen aan hoge duurzaamheidseisen. Naast deze kwaliteitseisen dienen zij MPS-SQ en Global of MPS-GAP gecertificeerd te zijn. Ieder Feel Green product is Product Proof, wat wil zeggen dat er geen verboden middelen gebruikt zijn gedurende het teelproces of het verpakkingsproces. Daarbij is niet alleen het product duurzaam, ook de verpakking en het etiket zijn gemaakt van afbreekbare en hernieuwbare materialen.

Alle Feel Green producten worden geleverd in een kartonnen tray of een tray van gerecycled materiaal. De laatste ingrediënten voor Feel Green zijn de ongekende aandacht en liefde van de kweker voor het product. Zo zorgen we voor een groene leefomgeving vol duurzame planten. 

Bent u een consument en zou u graag Feel Green kopen? Vraag dan bij uw lokale tuincentrum naar Feel Green van Decorum.
Bent u een zakelijke klant van Decorum en geïnteresseerd in Feel Green? Neem dan contact met ons op of koop uw Feel Green producten in de Decorum webshop.

Download hier de Feel Green brochure.