Innovatie

Bij Decorum staan innovatie en (merk)ontwikkeling centraal. Maar wat houdt dit precies in? Decorum kwekers zijn altijd bezig met ontwikkeling. Zij zoeken op het gebied van teelt voortdurend naar de meest bijzondere en nieuwste soorten en kleuren. Decorum leden introduceren hun nieuwste producten met het het Decorum Innovation label. Dit opvallende label geeft het product nét die extra aandacht die het verdient. 


Primula ‘Touch Me’ Galaxy van Ammerlaan-Sosef 
De eerste Decorum noviteit onder het vernieuwde noviteitenlabel is de bijzondere Primula ‘Touch Me’ Galaxy van kweker Ammerlaan-Sosef. De Primula Galaxy is de eerste primula met opvallende paars-wit gestreepte bloemen. Waar de standaard primula soorten maar één kleur hebben of in kleur overlopen heeft dit unieke soort veel meer contrast in de uitbundige bloem.

De Primula ‘Touch Me’ Galaxy is exclusief verkrijgbaar bij Ammerlaan-Sosef. De noviteit is voor de daghandel exclusief in Decorum uitstraling beschikbaar van week 51 t/m week 10. Neem contact op met Jeffrey Ammerlaan voor meer informatie over de Primula Galaxy of om het product direct te bestellen:
T 0031 (0)174 641 644
M verkoop @ammerlaan-sosef.nl

Iris Spot On 
De Iris Spot On wordt exclusief door HL Hogervorst op pot gekweekt. Het prachtige koninklijke paars in combinatie met de gespikkelde lippen (wit, paars en een vleugje geel) maakt deze Iris een zeer opvallende nieuwkomer. De kleur van de bloemblaadjes wordt naar het uiteinde steeds intenser, net of de puntjes gedoopt zijn in een potje inkt. 

  


Narcissus Dear Love from HL Hogervorst
Net als de Iris Spot On kweekt HL Hogervorst de Narcissus Dear Love exclusief op pot. Deze Narcissus is een prachtige aanvulling op de collectie vlinder narcissen, zo genoemd naar de gegolfde, gespleten kroon die bijna lijkt op de uitgestrekte vleugels van een vlinder. Enorm romige witte bloemen worden rechtop gehouden en gezegend met de warme abrikoos roze ruches die aan de basis helder geel kleuren. Prachtig! Kleurvast!

 

De Iris Spot on en Narcissus Dear Love zijn exclusief verkrijgbaar bij HL Hogervorst. Deze Decorum noviteiten zijn beschikbaar van week 1 t/m week 13. Neem contact op met Gertjan Hogervorst voor meer informatie over de noviteiten of om het product direct te bestellen:

T 0031 (0)252 37 28 43
M info@hlhogervorst.nl