Decorum - Feel the quality

Welkom bij Decorum! 

Decorum bundelt de kracht van ruim zestig speciaal geselecteerde planten-en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen.
Voor ons zijn planten en bloemen het mooiste wat er is. Ze maken de wereld om ons heen een stukje aangenamer, geven rust, een goed gevoel, ontspanning, zuurstof, geluk en gezondheid. 

Op deze website vertellen we je alles over het merk Decorum, onze telersvereniging, onze kwekers en producten.
Ontdek onze bloeiende business! 

Laatste nieuws

Decorum op Plantarium 2017

Decorum op Plantarium 2017

Van 23 tot en met 26 augustus neemt Decorum deel aan Plantarium, dé internationale vakbeurs voor de Boomkwekerij.

Decorum lid Moerman Lilium introduceert wederom nieuwe range Roselily

Decorum lid Moerman Lilium introduceert wederom nieuwe range Roselily

Vijf jaar geleden werd de innovatieve Roselily op de markt gebracht en nog steeds is deze stuifmeelloze lelie volop in ontwikkeling!

Onze leden

Onze leden

Kwekers die bij Decorum aangesloten zijn, worden zorgvuldig geselecteerd. Kwaliteit en innovativiteit staan hierbij centraal. Benieuwd welke ondernemers Decorum vormen? Ga naar onze kwekers

Onze planten en bloemen

Onze planten en bloemen

Onze kwekers weten als geen ander wat er nodig is om bloemen en planten te kweken van de allerbeste kwaliteit. Bekijk ons brede assortiment kamerplanten, tuinplanten en snijbloemen. 

Decorum kwaliteit

Decorum kwaliteit

Wij bieden producten en diensten van hoogwaardige kwaliteit. Door onze manier van werken zijn we het hele jaar door vers en actueel in de markt. Lees hier hoe wij onze kwaliteit waarborgen.

Inspiratie

Inspiratie

Op onze inspiratie pagina lees je hoe je planten en bloemen kunt verzorgen en toepassen in je interieur. Ook geven we je creatieve styling ideeën. Want bloemen en planten zijn leuk! 

Een bloeiende organisatie

Een bloeiende organisatie

Onze organisatie groeit en bloeit! Benieuwd hoe we zijn gestart, hoe ons team eruit ziet en of er vacatures beschikbaar zijn? Je leest het allemaal hier

Het Decorum merk

Het Decorum merk

Waar het Decorum merk voor staat, waar de producten te koop zijn en op welke wijze we duurzaam ondernemen, vind je op onze merk pagina.